Información Adicional

Sexo: Mujer

No soy fumadora

Con carnet de conducir

Con coche propio

Me gustan los animales

Tengo animales en casa

Sé nadar

Idiomas

  • Español - Bilingüe
  • Inglés - Básico (B1)
  • Catalán - Bilingüe
  • Francés - Básico (B1)
  • Italiano - Básico (B1)

Estudios

Estudios Técnicos

“Tècnica superior en educació infantil tècnica professional en pedagogia montessori primers auxilis manipuladora d'aliments monitora de menjadors curs d'educació especial curs de desenvolupament d'habilitats emocionals curs de tècniques en massatge infantil actualment m'estic formant en pedagogia waaldorf on estic trobant unes bones bases per la formació i atenció dels més petits.”


Descripción personal

“Mare de dia a piera em dic laura, tinc 28 anys i sóc d'una urbanització de piera. Per mi el món de la infància es totalment vocacional em ve ja des de ben petita i sempre m'he estat formant per poder oferir els més petits una ensenyança de qualitat, una atenció individualitzada i una mirada atenta a les seves necessitats. Sóc una apassionada de l' ensenyança i el valor intrínsec dels infants que s'embarquen en l'experiència d'acompanyar i facilitar el procés d'aprenentatge amb tot l'afecta i l'amor necessari per aquest fi, així com en la capacitat d'observar, educar i cuidar. Formació acadèmica: tècnica superior en educació infantil tècnica professional en pedagogia montessori primers auxilis manipuladora d'aliments monitora de menjadors curs d'educació especial curs de desenvolupament d'habilitats emocionals curs de tècniques en massatge infantil actualment m'estic formant en pedagogia waaldorf on estic trobant unes bones bases per la formació i atenció dels més petits. Tinc més de cinc anys d'experiència en llars d'infants com a titular/ responsable d'aula de 0-3 anys. També he tingut experiència amb nens més grans com ajudant de parvulari i com atenció a la diversitat en un col legit concertat. També he fet de cangur atent a infants de 0-6 anys. Hem sento molt agust treballant amb els més petits de casa, però el sistema que s'aplica a les llars d'infants m'ha fet obrir els ulls i adonar-me que no es el tipus d'atenció que jo vull oferir els menuts i per això fa uns temps vaig deixar la meva feina per embarcar-me en un nou projecte com a mare de dia en el que poder atendre els petits com realment es mereixen. Què és una mare de dia ? les mares de dia son profesionals de la petita infancia que ofereixen en la seva propia llar (adaptada i segura) un servei d'atenció i acompanyament els menors de 3 anys en grups molt reduits de 4 infants en un ambient familiar i acollidor. Per més informació no dubteu en contacte amb mi. Gràcies.”


Servicios

Tiene experiencia con gemelos

Experiencia y tarifas

Más de 5 años de experiencia

De 5 a 10€/hora

Conociendo a Laura

Si estuvieras sola con el niño, ¿cuál sería tu protocolo a seguir en caso de que se pusiera con fiebre, vómitos o enfermo?

“Primero llamaría a los padres o tutores del menor e informaría de la situación en la que se encuentra su hijo y con su permiso llevaría al centro de urgencias mas cercano. ”


Edades experiencia

  • Bebes (0-24 meses)
  • Niños (2-11 años)

Servicios adicionales

  • Paseos diarios

“servicio de madre de día en mi propio domicilio. Realizo actividades sensoriales, musicales, psicomotoras, artísticas,culinarias, jardinería, cuidado y atención de los animales de granja,huerto, emocionales, masajes...”


Consulta la disponibilidad de Laura

Los horarios son orientativos, se concretarán una vez se concierte la entrevista con el candidato seleccionado

07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
15:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00¿Qué sabe Laura?

Si estuvieras sola con el niño, ¿cuál sería tu protocolo a seguir en caso de que se pusiera con fiebre, vómitos o enfermo?

Primero llamaría a los padres o tutores del menor e informaría de la situación en la que se encuentra su hijo y con su permiso llevaría al centro de urgencias mas cercano.

¿Cómo curarías una herida superficial que se haga un niño? ¿Y un chichón?

Limpiar la herida con agua corriente y jabón o con suero fisiológico si se tiene a mano. Secar la piel de alrededor, sin tocar la herida. Desinfectar con un antiséptico. Tapar la herida con una gasa y esparadrapo para que fije el apósito y evite rozaduras o nuevo sangrado.

¿Qué actividades son las que más te gusta realizar cuando estás trabajando de canguro?

Llevar acabo todo tipo de manualidades y actividades relacionadas con la naturaleza y los animales.